Educomm bestaat vijf jaar

Educomm_5jaarEducomm bestaat deze maand precies vijf jaar. Tijd voor een terugblik én onze visie op de toekomst.

Communicatiemanagement

Educomm startte op 1 september 2009. In diezelfde maand begon ondernemer Marc de Koning met de deeltijdopleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. De bedoeling achter deze ‘dubbele start’ was om voortdurend de theorie in de praktijk te kunnen brengen en vice versa. In de vier jaar van de opleiding (die uiteindelijk in 3,5 jaar werd afgerond), heeft Educomm verschillende grote en kleine opdrachten (mede)uitgevoerd. Slot en hoogtepunt vormde de commerciële afstudeeropdracht: een marketingcommunicatie adviesrapport dat onder de vlag van Educomm tot stand kwam.

Bereikbaarheid weer in orde

In de afgelopen vijf jaar is Educomm twee keer verhuisd. Het eerste vestigingsadres was in Rosmalen. Daarna volgde Tilburg en sinds een half jaar is Educomm gevestigd in Rijen “In Tilburg misten we erg de bereikbaarheid die we in Rosmalen kenden”, licht Marc toe. “Met de verhuizing naar Rijen is dat weer in orde. Vanuit het Rubenspark in Rijen is het NS-station op loopafstand en zijn ook de snelwegen A58 en A27 dicht in de buurt. Heel prettig voor klanten, maar ook als ik zelf op pad moet.”

Ontwikkeling van leermethoden

De naam Educomm bevat twee verwijzingen: ‘educatie’ en ‘communicatie’. In de toekomst moet de samenhang tussen deze aspecten meer zichtbaar worden in onze dienstverlening. Dit willen we doen door onder andere onze leermethoden verder te ontwikkelen.

Geplaatst in Nieuws Getagd met