Domeinverhuizing Educomm succesvol

Op 20 maart 2015 is de website en de mailserver van Educomm verhuisd naar een nieuwe server. De verhuizing maakt deel uit van het centraliseren van onze diensten binnen onze eigen hostingomgeving. Door de domeinverhuizing is Educomm.nl ongeveer twee uur onbereikbaar geweest.

Nieuw design
Met het verhuizen van de website, is meteen het uiterlijk van de website aangepast. Het oude ‘jasje’ was sterk verouderd: deze paste zich niet automatisch aan de omgeving (desktop, tablet, smartphone, etc.) aan en werd vatbaar voor malware. Met het nieuwe design kiezen we bovendien voor meer eenvoud: dus minder toeters en bellen, meer overzicht en rust.

Communicatie, marketing en ICT
De komende tijd zal verder worden gewerkt aan een betere zichtbaarheid van onze dienstverlening. Communicatie, marketing en ICT zullen daarbij centraal staan, omdat onze dienstverlening zich het meest binnen deze vakgebieden profileert.

Open source
Educomm hecht aan het gebruik en de ontwikkeling van vrije onafhankelijke software. Dat betekent dat de broncode van programmatuur die wij gebruiken vrij beschikbaar is en er geen licentiekosten worden gerekend. Voor onze klanten komt dat onder andere neer op kostenvoordeel en meer bewegingsvrijheid ten opzichte van commerciële software.

Geplaatst in Nieuws Getagd met