Project X Haren: Kom niet!

‘Project X Haren: Kom niet!’ Dat is de titel van een tien pagina’s tellend essay dat het ‘facebookfeestje’ van 21 september 2012 van verschillende kanten belicht. Het document geldt als bijdrage ’ter reflectie’ waartoe burgemeester Rob Bats van gemeente Haren een dag na de rellen opriep. Het essay is hieronder te downloaden.

Essay_ProjecXHaren_KomNietInhoud document
Het essay is geen chronologisch verslag dat tot in elk detail compleetheid betracht. Het is veeleer bedoeld om lessen te trekken op het vlak van communicatie tussen overheid, jonge burgers en media. Hierbij betrek ik zowel de ethos als de aanpak waarmee (crisis)communicatie automatisch of gepland is bedreven. Aansluitend formuleer ik aanknopingspunten c.q. aanbevelingen waarmee overheidscommunicatie rekening kan houden, met name op het gebied van jongerenbeleid.

Dit essay is gemaakt als opdracht voor het vak Overheidscommunicatie van de opleiding Communicatiemanagement van Hogeschool Utrecht. De feedback: De uiteenzetting had meer to the point gekund + neem nou eens eindelijk die APA-richtlijnen serieus. Cijfer: 8 Die nemen we mee!

PDF-document Project X Haren: Kom niet! (essay)

Geplaatst in Blogs Getagd met , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.