Preview: nieuwe kantoorruimte

Met ruim 25 m² vloeroppervlak, een eigen ingang, keukentje en een toilet beschikt Educomm binnenkort over een eigen nieuwbouw kantoorruimte. De nieuwe werkruimte is gevestigd aan Rubenspark 27 in Rijen.

De realisatie van de kantoorruimte bevindt zich in de afwerkingsfase. De voorlopige planning is dat de ruimte binnen enkele weken in gebruik kan worden genomen. Bij de bouw zijn verschillende bedrijven betrokken: Bouwkundig adviesbureau Douma, Klussenderwijs en De Koning maatwerk meubels.

 

 

Geplaatst in Nieuws

Educomm bestaat tien jaar

Educomm is jarig! Deze maand vieren wij ons tienjarig bestaan als communicatiebureau.

We schrijven het jaar 2009. De beginnende kredietcrisis slaat wild om zich heen. Banken komen in de problemen, de economie krimpt, de werkloosheid stijgt en het aantal faillissementen is niet te stuiten. Kortom: een mooi jaar om een bedrijf te starten!

En dat was nodig. Er moest een communicatiebureau komen. Een bedrijf dat actuele kennis van het communicatievak verbindt met beproefde onderwijsprincipes. Vandaar de naam Educomm. Educatie meets communicatie.

Die verbinding is niet ver gezocht. Zowel het communicatievak als het onderwijs leunen sterk op inzichten uit de cognitieve psychologie. ‘Leren’ vormt de kern van Educomm. We willen zelf leren verbeteren, om dat ook aan anderen te kunnen leren. Dat wilden we tien jaar geleden, en dat zien we nog steeds als missie.

Geplaatst in Nieuws

Welke kleur kies ik voor mijn logo?

logo-kleurgebruik

U weet het: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom niet te veel uitleg bij deze kleurengids van The Logo Company. Hij gaat al een tijdje mee, maar behalve enkele logootjes heeft deze gids nog niet aan actualiteit ingeboet. Zo gaat dat nu eenmaal met materie van de menselijke psychologie. 🙂

Lees hier waarom Educomm groen en blauw kiest voor de huisstijl.

logo-kleurgebruik

 

 

 

 

Geplaatst in Blogs Getagd met , , ,

Deepfakes: nepnieuws in de vorm van video. The ‘next big thing’?

De een ziet er lol in, de ander gevaar. Hoe grappig is het niet om iemand te plagen met een filmpje waarin hij of zij een absurde rol heeft, maar verder niets met de video te maken heeft? Met behulp van FakeApp kan elke hobbyist vanaf zijn zolderkamer gezichten vervangen bij filmpjes. Bij Snapchat kenden we dat al als fotobewerking ‘Faceswap’, maar nu kan dat dus ook vrij eenvoudig met bewegend beeldmateriaal. Lees meer ›

Geplaatst in Blogs Getagd met , , ,